kleurig stijlvol kunststof
Volg ons ook op

Welkom bij Transcarbo Kunststof Kozijnen

Transcarbo Kunststof Kozijnen is een van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een 100-tal medewerkers produceren en monteren wij door heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunststof kozijnen in allerlei uitvoeringen.

Wij doen dat voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Onze opdrachtgevers zijn vaak aannemers of woningbouwverenigingen maar ook een vereniging van eigenaren. Zoals ook architecten zich bij ons melden met vragen over detailleringen, kleurmogelijkheden en bouwaansluitingen. Kortom, we kennen alle spelers van de markt.
 

Onze missie

Transcarbo zet zich in voor een mooiere leefomgeving; in kwaliteit, duurzaamheid, hogere isolatiewaardes, kleur en vorm. De klant staat daarbij in alle opzichten centraal.

Onze waarden

  1. Passie voor onze klanten
  2. Respect en integriteit
  3. Teamspirit
  4. Perfecte kwaliteit
  5. Continue innovatie
  6. Winstgevenheid

Nieuwe brochure is nu beschikbaar

De nieuwste Transcarbo brochure is beschikbaar met de laatste productontwikkelingen en overig nieuws.

Lees hier de nieuwe brochure of vraag hem aan via info@transcarbo.nl 

Greenworks

GreenworksMet het behalen van een positieve score van de duurzame materiaal en product eigenschappen test, kunnen de kozijnen van Transcarbo worden geleverd onder het Greenworks logo.

Greenworks is een duurzaamheidslabel voor bouw- en installatiematerialen. Het kwam tot stand in samenwerking met Rijksoverheid en rekeninstrumenten zoals GPR Gebouw en BREEAM-NL.

GevelBeheer Nederland

GevelBeheer NederlandVoor een optimale dienstverlening is er een samenwerkingsverband met de landelijk opererende service-organisatie GevelBeheer
Nederland. Zij verzorgen voor Transcarbo de servicemeldingen van projecten welke langer dan zes maanden geleden zijn opgeleverd.

Transcarbo