kleurig stijlvol kunststof
Volg ons ook op

De Zaanse Helden in Zaandam

21 oktober 2021

Op steenworp afstand van ons nog lopende project 𝗕𝘂𝗿𝗮𝗻𝗼, met 144 levensloopbestendige seniorenwoningen, wordt gewerkt aan nóg iets nieuws; 𝗗𝗲 𝗭𝗮𝗮𝗻𝘀𝗲 𝗛𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 van Zaandam. 
 
Een thuis in de stad, midden in het groen, voor iedereen: jong en oud, sociale huur, huren in vrije sector én koop. Eén van Transcarbo's 𝑔𝑟𝑜𝑜𝑡𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑝𝑑𝑟𝑎𝑐𝘩𝑡𝑒𝑛 van de afgelopen 10 jaar! 🥂
 
𝗪𝗮𝘁 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷?
Wij zullen hier Gealan S9000NL Base (verdiept) profiel leveren met CLK en PMMA, in de kleur acrylcolor RAL 7016, en one glas met kunststof spacer!
 
𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗲 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻?
Dankzij de uitstekende U-frame waardes en de standaard 3-e middendichting van onze Gealan profielen, konden wij de gevraagde lage Uw van 1,1 halen in combinatie met HR++ 1,0 glas met kunststof spacer.
 
En daarmee onderscheiden wij ons van andere kozijnproducenten, die deze waardes enkel met tripple glas kunnen halen. Bijkomend pluspunt: veel minder gewicht in glas! 💪
 
Ook de statica van het Gealan kozijn is hoger dan andere systeemhuizen. Het ontwerp van de architect bleef daardoor overeind in plaats van extra stijlen te moeten toepassen.
 
Wij danken Stebru voor deze twee prachtig mooie opdrachten!
 
Meer informatie vindt u op www.dezaansehelden.nl
Zaanse Helden 1 Zaanse Helden 2 Zaanse Helden
Nieuws