kleurig stijlvol kunststof
Volg ons ook op

Hof van Langfoor, Sittard

18 april 2019

Nieuw in opdracht: Hof van Langfoor, Sittard

Aan de Tunnelstraat in Sittard zal Hof van Langfoor gerealiseerd worden. Dit project bestaat uit 2 gebouwen van elk 7 verdiepingen met op elke verdieping 4 appartementen. Deze 56 appartementen zijn geschikt voor bewoners van alle leeftijden. De gebouwen bezitten een half ondergrondse parkeergarage, liften en ruime balkons en zijn dichtbij de binnenstad gelegen. De architectuur van de 2 complexen, ontworpen door Lancée Architecten, is modern en eigentijds. Door het kleurgebruik warm en uitnodigend. Aannemer Maasveste Berben zal dit werk uitvoeren in opdracht van Arcus Zuid.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen het ontwerp van de gebouwen en appartementen. Er is daarom zoveel mogelijk rekening gehouden met de meest recente normen op het gebied van energiezuinigheid. Zo worden duurzame technieken toegepast als zonnepanelen en worden alle appartementen aangesloten op Het Groene Net (stadsverwarming). Deze aansluiting zorgt ervoor dat appartementen gasloos worden opgeleverd. Ook de stijlvolle kunststof kozijnen dragen bij aan het duurzame karakter.

Transcarbo levert voor dit project kunststof kozijnen uit de Gealan S9000 serie met een verdiept profiel. De kozijnen worden voorzien van een acrylaat toplaag in kleur. Transcarbo zal in het voorjaar van 2020 starten met dit project.

Comfortabel wonen met het oog op een duurzame toekomst.

Impressie-Hof-van-Langfoor-A Impressie-Hof-van-Langfoor-B
Nieuws