kleurig stijlvol kunststof
Volg ons ook op

Nieuw in opdracht: 86 zorgapp. Apeldoorn

4 december 2018

In Apeldoorn, op de hoek van Molenstraat-Centrum en Kanaal Noord, worden 86 appartementen voor mensen met een intensieve zorgvraag gebouwd. In opdracht van zorgaanbieder Stichting De Goede Zorg heeft FAME Planontwikkeling in samenwerking met Trebbe-Klok en Syntrus Achmea dit project ontwikkeld. Het project wordt gebouwd volgens de uitgangspunten van het Beschermd Wonen concept van FAME. Het unieke aan dit concept is het streven dat iedereen, onafhankelijk van de mate van zorg, recht heeft op een eigen woonruimte. Dus ook mensen met dementie of een zware somatische zorgvraag, die 24-uurs onplanbare zorg nodig hebben. Daarnaast wordt het principe “passief bouwen” (hoge isolatie en (lucht)dichting) toegepast.

Transcarbo levert kunststof kozijnen in Gealan S9000 met acrylaat toplaag Ral 7030 / Ral 7043. De speciale middendichting in deze kozijnen gecombineerd met HR++ triple beglazing zorgen voor hoge isolatie- en luchtdichtingswaarden.

Dit project wordt samen met K&A Gevelgroep partner Kolf & Molijn uitgevoerd. Zij leveren aluminium kozijnen in profielen van Kawneer RT82 HI+ systeem.

De bouw is inmiddels begonnen, waarbij de kozijnen in februari 2019 gemonteerd worden. De oplevering van dit project wordt ca. oktober 2019 verwacht. 

Een sterke samenwerking tussen de verschillende partijen.

Architect: Fame Zwolle                                                                                                                                                                   Aannemer: Bouwcombinatie Trebbe-Klok                                                                                                                                        Opdrachtgever: De Goede Zorg

(beeldmateriaal Fame Groep)

Transcarbo-Facebook-86-zorgapp-Apeldoorn zorgapp-Apeldoorn-park zorgapp-Apeldoorn-brug
Nieuws