kleurig stijlvol kunststof
Volg ons ook op

Nieuw in opdracht: Guldenwater, Delft

31 augustus 2018

Nieuw in opdracht: Guldenwater, Delft

In de spoorzone van Delft start binnenkort de bouw van het project Guldenwater. Ballast Nedam realiseert in het Van Leeuwenhoekkwartier 177 appartementen. Guldenwater bestaat uit 5 gebouwen van verschillende signatuur. De bijzondere Delftse architectuur van Guldenwater is van de hand van Moke Architecten en Faro Architecten. Prachtig gelegen aan het van Leeuwenhoekpark en dicht bij het centrum van Delft, is dit een ideale woonomgeving.

Naast Guldenwater, wordt ook het project Floris door Ballast Nedam ontwikkeld. In de Coendersbuurt worden 9 royale herenhuizen gebouwd. Iedere woning draagt door de individueel ontworpen gevels bij aan een fraai en divers straatbeeld. Alle woningen zijn energieneutraal uitgevoerd en zijn daardoor zeer duurzaam in het gebruik. Floris is ontworpen door Faro Architecten.

Transcarbo is blij om aan deze mooie projecten mee te mogen werken. Wij leveren de kunststof kozijnen in Gealan S9000 profiel met Acrylcolor in diverse kleuren. Veelal worden deze prefab in de HSB ingebouwd in samenwerking met Vianen Kozijnen. Vanwege de strenge geluidseisen worden Harbour Fensters toegepast. Daarnaast ook enkele speciale gegroefde Mahonie Kegro deuren.

Aannemer: Ballast Nedam West

Opdrachtgever: Ballast Nedam Development

Architect: Faro Architecten en Moke Architecten

Guldenwater Guldenwater aanzicht Guldenwater aanzicht 2 Floris Floris 2
Nieuws