kleurig stijlvol kunststof
Volg ons ook op

Nieuw in opdracht: Yours Leidse Schans

1 juni 2018

De Leidse Schans, ook wel Yours genoemd, is dé nieuwe studentencampus in Leiden. Deze nieuwe plek voor studenten, starters en doorstromers wordt in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance gerealiseerd door Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling en Vorm Ontwikkeling. Architect voor dit project is Mecano.
De campus is gunstig gelegen ten zuiden van het historisch centrum en uitstekend bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Station Leiden Lammenschans ligt op loopafstand en biedt reizigers een directe verbinding met Utrecht Centraal en Leiden Centraal. Een gemengd leefklimaat met een kwalitatief hoge uitstraling vormen de basis voor een sociaal duurzame campus.
Blok A bestaat uit totaal 630 appartementen: 206 studentenwoningen en 424 starterappartementen. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd.

Transcarbo is blij om aan dit mooie project mee te mogen werken. Wij leveren de kunststof kozijnen in Gealan S9000 profiel met Acrylcolor in diverse kleuren zoals goud, zilver en aluminium.

Aannemer: Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling en Vorm Ontwikkeling

opdrachtgever: Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Architect: Mecano

Yours-1
Nieuws