BIM en Lean Manufacturing

Beide zijn een product van deze tijd en beide zijn voor Transcarbo bekend terrein.

BIM

Over BIM (Building Information Modelling) wordt veel gesproken maar bij Transcarbo ook mee gewerkt. O.a. de volgende projecten zijn inmiddels door ons in BIM (met behulp van het Revit-programma) succesvol uitgewerkt.

57 won. Lent - Veluwezoom Verkerk Bouw

81 won. Eindhoven - van Bergen Bouw en Ontwikkeling

Leidse Schans te Leiden - Vorm Bouw

21 won. Geleen - Aannemersbedrijf Jongen

9 won. Nijmegen - Veluwezoom Verkerk Bouw

Nieuw Leyden in Leiden - Era Contour

31 won. Gouda - van Wijnen Stolwijk

VSO de Isselborgh Doetinchem - de Groot Vroomshoop

Momenteel wordt hard gewerkt aan een BIM-bibliotheek zodat we voor het einde van het jaar onze opdrachtgevers bij de eerste vraag meteen van 3D-modellen van de beoogde kozijnen op LOD400-niveau kunnen voorzien.

Lean Manufacturing

Door de succesvolle toepassing van Lean Manufacturing, zijn alle productieprocessen binnen Transcarbo nog beter gestroomlijnd en daarmee efficiënter. Continu verbeteren wordt onderdeel van het dagelijks werk, waardoor de kwaliteit van onze producten alleen maar hoger wordt.

Niet alleen in de productie maar ook op de bouwplaats heeft Transcarbo ervaring met Lean-projecten. Verschillende projecten zijn volgens het Leanprincipe uitgevoerd waarbij wij door de opdrachtgever al in het beginstadium bij de bouw zijn betrokken en door welk principe het bouwproces sterk verbetert en de faalkosten verminderen.

Lean en BIMLean en BIMLean en BIM
Over ons