Montage

Transcarbo heeft een 30-tal eigen vakbekwame monteurs in vaste dienst die door het hele land onze kozijnen plaatsen, zowel in de renovatie als de nieuwbouw. Transcarbo is VCA-gecertificeerd wat impliceert dat alle monteurs de VCA-opleiding hebben gehad. Ook is altijd een van de monteurs binnen een montageploeg BHV opgeleid.

Bij nieuwbouwprojecten onderhouden onze voorwerkers de contacten met de uitvoerder van de bouw voor het bespreken van de dagelijkse werkzaamheden. Wekelijks komt de uitvoerder of projectleider van Transcarbo op de bouw om de voortgang van het project met de aannemer te bespreken.

Bij renovatieprojecten worden de bewoners door Transcarbo ruim van tevoren ingelicht over de aanstaande montage. Na plaatsing van de kozijnen zal de oplevering door de voorwerker met de bewoner plaatsvinden waarna de bewoner ons onderhoudsadvies krijgt overhandigd.

Bij downloads vindt u een collage van de vele complimenten die wij van bewoners ontvangen.

 

Opknapbeurt 121 woningen Abdissenbosch

121 woningen in Abdissenbosch ondergingen een grondige opknapbeurt. HEEMwonen noemt het project ‘Duurzaam Abdissenbosch’, omdat de werkzaamheden de woningen veel energiezuiniger hebben gemaakt, tot energielabel A+ (E.I. < 0,8). In samenwerking met BAM Wonen hebben wij de bestaande kozijnen vervangen door onze kunststof kozijnen.

MontageMontageMontage
Over ons