Volg ons ook op

Rock, Utrecht

Projectnaam : Rock, Utrecht
Opdrachtgever : OCO Toren BV te Zeist
Architect : LIAG Architecten en Bouwadviseurs
Aannemer : Bouwcombinatie UP V.O.F
Bijzonderheden :

Samen met Bouwcombinatie UP V.O.F werkt Transcarbo mee aan het bouwen van 948 zelfstandige wooneenheden voor jongeren, studenten en starters op het voormalige terrein van het Beddenziekenhuis Oudenrijn.

In opdracht van OCO Toren BV zal UP Living / Campus op de hoek van de Beneluxlaan en de Van Heuven Goedhartlaan in Utrecht gerealiseerd worden. Deze campus, ontworpen door LIAG Architecten en Bouwadviseurs, zal bestaan uit een hoofdgebouw, een A/B gebouw en de UP Toren.

- Herontwikkeling van het Oudenrijn ziekenhuis naar commerciële ruimte op de begane grond en eerste verdieping. En studentenwoningen op de 2e tot en met de 8 verdieping in totaal 206 eenheden (hoofdgebouw)
-Blok A drie verdiepingen in totaal 51 wooneenheden
-Blok B zeven verdiepingen in totaal 218 wooneenheden
-Up toren totaal 23 verdiepingen in totaal 463 wooneenheden

Het kloppende hart van de campus wordt een centrale binnentuin waar fitnesscentra, food, horeca, uitzendbureaus, fietsenreparatie en wasserette komen.

Transcarbo zal voor dit project kunststof GEALAN S9000 kozijnen leveren in een vlak profiel. Deze kozijnen en vleugels zullen uitgevoerd worden in wit (Ral 9010) door & door PVC. De kozijnen worden prefab in de elementen gemonteerd bij Nijhuis Toelevering.

UP Living, Utrecht UP Living, Utrecht 1 UP Living, Utrecht 2 UP Living, Utrecht 3 UP Living, Utrecht laagbouw UP, Living, Utrecht Hoogbouw UP Living, Utrecht_Uitvoering UP Living, Utrecht_4 UP Living, Utrecht_Uitvoering 2
Projecten